سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام مرد 28 ساله و متاهل هستم. در سال 1389 متعاقب احساس درد در ناحیه سمت راست زیر شکم به پزشک مراجعه نمودم. تحت تصویر برداری رادیولوژی و سونوگرافی از ناحیه شکم قرار گرفتم و نتیجه سونوگرافی بصورت زیر اعلام شد: تصویر حداقل سه توده هیپواکوییک در ناحیه هیپرپلاستیک کانال سمت راست مشاهده شد. اکنون پس از حدود سه سال بازهم درد خفیف و مزمنی در این ناحیه احساس میکنم که بصورت منقطع بوده و آزاردهنده نیست و هنگام مقاربت تشدید و با ورزش و کار بدنی سنگین و پیاده روی این درد نه تسکین و نه تشدید میشود. بسیار نگران هستم که این توده ها تومور ویا بدخیم باشند. لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید.
پاسخ : با سلام _ سونوگرافی کنترل مجدد انجام دهید.  [ 1392-12-06 15:14:28 ]
سوال : سلام من یک ماه قبل بخاطر درد در ناحیه مقعدم به جراح مراجعه کردم تشخیص فیشر داد برام پماد نیترووگلیسیرین تجویز کرده ولی وقتی استفاده میکنم سوزش میگیرم. بعد از یک ماه مجدد باید برم و دکتر گفته باید معاینه داخلی کنم تا سطح اسفنکتر داخلی رو ببینم میشه لطفا راهنمایی کنید من با توجه به سوزش نیترو رو ادامه بدم؟ و نیاز به معاینه داخلی هست؟ چون فیشر یک مشکل خارجی مقعد هست و ربطی به داخل نداره
پاسخ : باسلام _ اگر سوزش قابل تحمل است ادامه دهید وگرنه مقدار کمی پماد نیترووگلیسیرین را با کمی پماد ویتامین آ، مخلوط کنید و موضعی استفاده کنید و در صورت ادامه مشکل، پماد را قطع کنید. معمولا منظور از معاینه همان معاینه از خارج ولی با دقت بیشتر است و معاینه داخلی لازم نیست.  [ 1392-12-06 15:12:28 ]
سوال : با سلام آقای دکتر. همسر من مردی 29 ساله هستند .چند روزی که در ناحیه پایین مقعد احساس خارش و سوزش می کنند و تنها چیزی که مشخصه در ناحیه پایین مقعد رگی هست که انگار سفت شده و بالای رگ مقداری سرخ شده .آیا این نشانه ها می تونند بواسیر باشه.اگر نه تشخیص شما چیه آقای دکتر لطفا راهنمایی کنید
پاسخ : باسلام _ بواسیر نیست.برای معاینه به متخصص جراحی عمومی مراجعه نمایید.  [ 1392-12-06 15:06:46 ]
سوال : با سلام- خسته نباشین- من یه نوزاد 20 روزه دارم که متوجه شدیم فیستول داره- خیلی نگرانیم -لطفا توضیح بدین که چیه و مراحل درمانش چیه؟ایا عمل بشه خوب میشه چند سالگی باید عمل بشه و..- در ضمن سوراخ فیستول خیلی ریزه
پاسخ : با سلام _ با پزشک فوق تخصص جراحی کودکان مشاوره نمایید.  [ 1392-12-06 15:02:30 ]
سوال : سلام.حدود یک ماه هست قسمت بالای مقعد خشک میشه.بعد دوباره خوب میشه دوباره زخم میشه.زخمش به صورت خشکیه پوسته.بعضی اوقات هم که روش ومیکنم خون میاد دکترجان.دستم به دامنت
پاسخ : با سلام _ برای معاینه به متخصص جراحی عمومی مراجعه نمایید.  [ 1392-12-06 15:00:41 ]
سوال : با سلام من 11 روز قبل زایمان طبیعی داشتم حالا چند روزیه که جای بخیه هام خارش دارن چیکار باید بکنم برای بهبودی سریع تر؟با تشکر
پاسخ : با سلام - اقدام خاصی لازم نیست و تدریجآ بهبود می یابد.  [ 1392-12-04 20:13:29 ]
سوال : سونو 6 ماه قبل سینه : افزایش اکوژنیسیته بشکل منشر و غیر یکنواخت در پارانشیم فیبروگلاندولر هر دو پستان و مطرح کننده تغییرات benign در پارانشیم میباشد پستان راست یک توده با نمای سالید و هیپواکوائیک 6*5/4 میلیمتر است . اکوژنیسیته این توده هموژن و مارژین منظم میباشدو به نفع probably benign lesion و فیبرو ادنوما است سونوالان : پستان راست یک ندول هیپواکوییک کوچک 4/5*2/5میلیمتر با مارژین منظم و نمای probably benign مشاهده می شود . و هیپواکوییک دیگری 8*4/5 میلیمتر با مارژین منظم و اکوژنیستیه هموژن است که با birads:IIIمطابقت دارد و موید brobably benign lesion میباشد
پاسخ : با سلام - پس از 6ماه مجدد سونو نمایید.لازم است معاینه شوید و در بعضی موارد بسته به سن لازم است مامو گرافی نیز انجام شود.  [ 1392-12-04 20:11:42 ]
سوال : سلام.من 22 سالمه.شاید تقریبا 10 ساله ک با کمک دست مدفوعمو دفع میکنم.اوایل مشکلی نداشتم ولی یه مدتیه ک وقتی اقدام میکنم ک با دست دفع مدفوع کنم دستم خونی میشه و بعد از چند روز خونریزی قطع میشه.بعضی اوقات خلط دفع میکنم.بعضی وقتا خارش کمی دارم.لطفا کمکم کنید.
پاسخ : با سلام - لازم است توسط متخصص گوارش کولونوسکوپی انجام دهید  [ 1392-12-04 20:07:40 ]
سوال : سلام آقای دکتر.دختری 25 ساله هستم.بر خلاف همسن وسالهایم نوک سینه هایم همیشه برجسته و بیرون زده و سفت است.(به قول معروف همیشه بیدار است و خواب نمی رود) اندازه آنهم کمی بزرگ است. این موضوع خیلی ناراحتم کرده.برای رفع این مشکل چکار کنم؟ آیا جراحی می تواند این مشکل را برطرف کند؟ ممنون از پاسخ شما
پاسخ : سلام. از نوع بافت آن ناشی میشود. خطری ندارد. جراحی توصیه نمیشود.  [ 1392-04-03 10:46:46 ]
سوال : سلام 30 ساله هستم متآهل چند روزی هست که زیر نافم وقتی فشار میدم درد میگیره و به دنبال آن این درد تا مقعدم حس میکنم دکتر عمومی رفتم بهم سنوگرافی داخلی مقعد داد و آزمایش psa خون دادم جوابش خوب بود لطفا بفرمایید علت چیست؟
پاسخ : با سلام. لازم است معاینه شوید.  [ 1392-04-03 10:20:09 ]
سوال : با سلام و خسته نباشد من 2 سال قبل یه چیزی شبه جوش پایین کمر مابین باسنم بود که حدود 7 - 8 ما طول کشید گاهی روزا خون ریزی میکرد. بعد از 8 ماه تموم شد الان آثاری نداره میخواستم بدونم مشکلی نداره . 1 هفته است فهمیدم که کیست موئی هستش چون پسر عموم دچار این بیماره شده. ممنون از شما اگه امکان داشته باشه به ایمیلم جواب بدید ممنون میشم
پاسخ : با سلام. کیست مویی احتمال عفونت مجدد دارد و بیتر است جراحی شود.  [ 1392-04-03 10:19:00 ]
سوال : سلام 22سالمه، موقع پریود قبلیم متوجه شدم که روی باسنم یه جوش کوچیک سیاه رنگ هست و پوستش خیلی حساس و نازکه، تخلیش کردم که ازش خون اومد و با سرچ توی اینترنت متوجه شدم که احتمالا کیست پیلونیدال هست چون ازش یه مو خارج شد.البته با توجه به عکسهای اینترنت این کیست هم خیلی کوچیکتره در حد جوش و هم جاش فرق داره،نزدیک مقعد. حالا دوباره تو این پریودم یکی دیگه به وجود اومده دلیلش چیه،برای درمان چیکار کنم؟
پاسخ : با سلام. برای معاینه به جراح عمومی مراجعه نمایید.  [ 1391-02-15 20:24:55 ]
سوال : با سلام. مادر من سرطان سینه داشتند که منجر به جراحی و 8 نوبت شیمی درمانی شد که از داروی آخری که زدنداحساس درد بسیار شدید در استخوان و ماهیچه پاها شدند، و همچنین ورم در کل بدن. ممکنه علت ورم بیماری کبدی باشه؟ لطفا" راهنمایی بفرمائید . با تشکر
پاسخ : خیر ولی برای بررسی علت به پزشک متخصص شیمی درمانی خود مراجعه نمایند.  [ 1391-02-15 20:22:28 ]
سوال : با سلام پسری 23 ساله هستم و مبتلا به بیماری نوروفیبروماتوز که از هنگام تولد در کلیه بدن به صورت تکه های بزرگ و کوچیک و ریز -و از داخل روی استخوان ها هم قرار گرفته-سوالی که من داشتم در رابطه با بزرگترین آن روی ناحیه گردن روی شاهرگ اصلی قرار گرفته -چون در حال بزرگ شدن میباشد -دکترها اقدام به برداشتن ان کردن ولی در حین عمل محل را بخیه و از برداشتن ان خودداری کردند -چون قطر ان 7 سانتیمتر است و مثل ریگ اطراف رگها رو پوشانده با اینکه الان2ماه گذاشته هنوز تکه خالی که دستکاری شده جوش نخورده و همینجور در حال رشد است که الان به اندازه17در9 سانت رسیده و برامده-خواهشمند است بنده را راهنمایی کنید با تشکر
پاسخ : لازم است معاینه شوید. به نظرم غیر قابل برداشت نیست و میتوان راه حلی پیدا کرد.  [ 1391-02-15 20:18:26 ]
سوال : با سلام-اقای دکتر شاید به سوالم بخندین ولی بخدا برام مهمه جوابش-اینکه در اندوسکوپی مقعد ایا اون لوله نازک رو که وارد مقعد میزارن تمیزه و یک بار مصرفه؟-ایا برای همه از همون یدونه لوله استفاده میکنن؟ممنون میشم اگه جواب بدین
پاسخ : با سلام. یک بار مصرف نیست و برای همه استفاده میشود و این کار در تمام مراکز جهان به همین صورت انجام میشود. استاندارد استفاده این است که پس از هر بار استفاده دستگاه با مواد مخصوص کاملا استریل شود.  [ 1391-02-15 20:16:18 ]
سوال : با سلام-اقای دکتر اگه داخل مقعد ادم زگیل داشته باشه مشخص میشه با اندوسکوپی مقعد؟من خیلی نگرانم
پاسخ : بله.  [ 1391-02-15 20:13:33 ]
سوال : با سلام من حدود 50 روز است كه عمل فيستول انجام داده ام و بعد از اين مدت ضخم بهبود يافته ولي دو ضخم كوچك باقي مانده است كه ترشحاتي از ان خارج ميشود ايا عادي است طبق گفته دكتر ضخم عميق بوده است و سوال بعدي من از شما اين است كه طبق تحقيقاتي كه در مورد اين بيماري انجام دادم متوجه شدم كه اگرفيستول در هنگام عمل كامل برداشته شود احتمال عود ندارد ولي بعضي از پزشك ها به دليل ترس از اينكه فرد دچار بي اختياري ادراري شود فيستول را كامل در نمياورند و اين احتمال عود مجدد را ميدهد ايا اين مطلب صحت دارد. با تشكر.
پاسخ : با سلام. نگران نباشید. درشت اشت.  [ 1391-02-08 18:25:45 ]
سوال : با سلام و عرض ادب و تشکر از شما به خاطر مطالب مفیدتون عذر میخوام من به شقاق مزمن دچارم،نزد خانم دکتری رفتم و ایشون درمان با لیزر رو بهم پیشنهاد دادن،گفتن هم مدت بستری نداره هم بهتره! آیا درسته؟ چون من شنیدم که لیزر عوارض جانبی Side effects داره،من هم چون هنوز ازدواج نکردم به خاطر مسائل باکره موندن و اینا ترسیدم فعلا. اما چون این بیماری اذیتم میکنه واقعا باید فکری براش کنم. عمل چی؟ رو این موضوع باکره گی تاثیر نداره؟ در هر صورت کدوم روش بهتره درمان با لیزر یا عمل جراحی؟ بیزحمت به ایمیلم لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم واقعا سپاسگذارم
پاسخ : با سلام. هر دو روش با بکارت بی ارتباط هستند. لیزر در فیشر درمان استاندارد نیست و عوارض ندارد.  [ 1391-02-08 18:24:26 ]
سوال : با سلام و عرض خسته نباشید .3 روزه در ناحیه پاها احساس ضعف و درد شدید دارم درد حتی به کمرم هم رسیده . پیش دکتر رفتم گفت رگ سیاتیکه ولی من خیلی درد دارم شما بفرمایید چیکار کنم . ممنون از لطفتون.
پاسخ : با سلام. به متخصص داخلی مراجعه نمایید.  [ 1391-02-08 18:20:57 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. چند سانتی بالای مقعد خود سوراخی به قطر یک سانتیمتر پدیدار شده که از داخل آن چرک و خون به بیرون می آید.اگر ممکن است این مشکل را بازگو کنید با تشکر
پاسخ : با سلام. احتمالا به فیستول مقعد مبتلا هستید. به قسمت مطالب پزشکی با همین عنوان مراجعه نمایید.  [ 1391-02-08 18:19:57 ]
سوال : با سلام. پسری هستم 27 ساله. مدت دوسال که گاها (بیشتر مواقع شبها) در دهانه معقد دچار خارش شدید میشوم. بیرون زدگی روده, سوراخ, خونریزی و درد دیده نمیشود. فقط اواخر خارش به ناحیه بالای معقد و حدود یک سانتیمتر داخل معقد نیز سرایت کرده و مرتب دچار خارش شدیدی میشوم. وجود ترشحات نیز هنگام خارش دیده میشود.در ضمن در رعایت بهداشت و نظافت شخصی کوتاهی نکرده ام. با توجه به اینکه اینجانب در شهرستان کوچکی زندگی میکنم و دسترسی به پزشک حاذق ندارم, خواهشمندم در صورت امکان دارویی معرفی نمایید تا مشکل بنده رفع شود. با تشکر.
پاسخ : با سلام. لازم است معاینه و در صورت نیاز کولونوسکوپی (مشاهده داخل روده با نوعی دوربین مخصوص)انجام شود.  [ 1391-01-13 12:13:33 ]
سوال : سلام من 4 ماه وقتی مدفوع میکنم درد دارم الانم بعد از 4 ماه خونریزی هم کرد فکر میکنم شقاق داشته باشم راه درمانش چیست ممنون 24 سالمه
پاسخ : با سلام. لازم است برای معاینه به جراح عمومی مراجعه نمایید.  [ 1391-01-13 12:11:42 ]
سوال : با سلام من دختری 25ساله و مبتلا به زخم شقاق هستم اگر زنی دارای زخم شقاق باشد، می تواند سکس مقعدی انجام دهد؟ سکس مقعدی برایش مشکلی ایجاد نمیکند؟ بعد از اینکه زخم شقاق او درمان شد و از بین رفت چطور؟ آیا می تواند سکس مقعدی انجام دهد؟ با تشکر
پاسخ : با سلام. بعد از بهبود مشکلی ندارد.  [ 1391-01-13 12:10:40 ]
سوال : با سلام اگه ممکنه راجع به جراحی سینوس پیلونیدال با لیزر کمی برام توضیح بدید و اینکه احتمال عود کردن در این روش نسبت به روش جراحی باز چقدر است؟
پاسخ : با سلام. لیزر در درمان این بیماری جایگاهی ندارد.  [ 1391-01-13 01:03:11 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.دختری 28 ساله و مجرد هستم که مشکل سردرد و کم خوابی دارم.ازمایشهای من نرمال بودند فقط 2 فاکتور خونی من پایین بود که عبارت بودند از:mcv73.7 fl که نرمال ان 105-76 بود و mch:23.4 pgm که نرمال ان 35-25 بود.و فاکتور دیگر به نام mchc نرمال بود و مقدار ان 31.7 gr/dl که رنج نرمال 40-30 بود.خ.اهشمندم در این زمینه من را راهنمایی کنید و چه دارویی برای چه مدت استفاده کنم تا نرمال شود. با تشکر
پاسخ : با سلام. با متخصص داخلی مشاوره فرمایید.  [ 1391-01-13 01:00:47 ]
  انتخاب صفحه


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
خدمات کلینیک پستان
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب غیر پزشکی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences