آدرس مطب و برنامه هفتگی
برای دیدن آدرس مطب و برنامه هفتگی لطفا کلیک کنید .
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام خدمت آقای دکتر بنده خانمی 32 ساله هستم که چند سال پیش به علت چسبندگی روده عملی انجام دادم که در حال حاضر عدم کنترل در دفع مدفوع دچار شده ام لطفاً بنده را راهنمایی فرمائید .
پاسخ : با سلام-با همکاران فوق تخصص گوارش مشورت نمایید.  [ 1393-02-16 15:59:28 ]
سوال : زنی 41 ساله و 19ساله ازدواج کردم و 2 بچه دارم، برای معاینه با اصرار دوستان ماموگرافی دادم و هر 2پزشکی که منو معاینه کردن نظرشون این بود ک هیچ مشکلی ندارم و دکتر گفت بهتره واسه اطمینان بیشتر سونوگرافی بدی ک دیروز سونو دادم جوابش این بود:
پاسخ : با سلام-به نظرم بدخیمی ندارید وبه MRI هم نیازی نیست ولی برای تشخیص قطعی لازم است معاینه و مدارک مرور شود.  [ 1393-02-16 15:57:50 ]
سوال : با سلام مدت 7-8 ماهی هست که عمل هموروید و فیشر انجام داده ام .یک ماه پیش هم بخاطر برجستگی کنار مقعد(چیزی شبیه جوش البته چرکی نیست و چرکی بیرون نمیاد) که اذیت میکرد با مشاهده پزشک گفت که ابسه دارم و اون رو هم در مطب عمل کرد اما متاسفانه مشکلی که من دارم اینه که اون شی برجسته که کمی بالاتر از مقعد هست رو با دستام حس میکنم و بعضی وقت ها حتی اون شی بزرگتر هم میشه که کاملا با دست حس میشه لطفا بفرماید که چه کار باید انجام دهم البته چندین بار به پزشک معالج سر زدم ولی میگه چیزی نیست ولی این مشکل منو اذیت میکنه مخوصا که وقتی بزرگتر هم میشه کاملا محسوسه.
پاسخ : با سلام- به نظرم نگران نباشید و اقدامی لازم ندارد.  [ 1393-02-16 15:56:11 ]
سوال : با عرض سلام و تبریک سال نو، آقای دکتر برای بزرگ شدن سایز سینه به غیر از پروتز از طریق روش های دیگه میشه من رو راهنمایی کنید؟ ممنون. پاینده باشید.
پاسخ : با سلام- روش موثر و استاندارد فقط استفاده از پروتز است . روشهای دیگری مانند تزریق چربی از قسمتهای دیگر بدن به این ناحیه هم وجود دارد که از نظر پایداری و نمای ظاهری به اندازه پروتز مفید نیستند.  [ 1393-02-16 15:55:32 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید پدر من حدود 4 سال است که عمل معده کرده است و معده اش را برداشته اند حدود یک هفته است که پاهاش ورم کرده علتش چیه ممنون.
پاسخ : با سلام- علتهای مختلفی از جمله سوء تغذیه، نارسایی قلبی، نارسایی کلیه و... مطرح است.  [ 1393-02-16 15:45:04 ]
سوال : سلام وخسته نباشید به دکتر عزیز دکتر جان من یک آزمایش کبد انجام دادم لطف کنید ببینید آیا باید عمل کنم با تشکر Abdominal CT Scan with contrast In the axial sections of abdomen with IV and oral contrast , liver and spleen show normal sizes with homogenous enhancement , Gallbladder and biliary system are normal. Both Kidneys show normal size , paranchymal enhancement and pyelocalyceal system , with no evidence of obstruction . Pancreas and retroperitoneum appear normal no adenopathy is seen . Bowel loops show normal configuration . Ascites is not seen.ادامه در صفحه بعدی
پاسخ : با سلام-برای اظهار نظر قطعی لازم است معاینه شوید ولی براساس گزارش موجود، به نظر لازم است جراحی شوید.  [ 1393-02-16 15:43:03 ]
سوال : ددر تاریخ 93/1/23 سونو گرافی کردم جواب این بود:در برسی نواحی آگزیلاری پوست و چربی های زیر جلدی و عضلات با نمای طبیعی مشاهه شدند در ناحیه آگزیلاری چپ لنف نودهای متعدد دیده میشه که بزرگترین ان ها به ابعاد 22 در 15 میلیمتر است کمی پایین تر از ان و در عمق عضلات پکترال یک توده هیپواکو به ابعاد 24 در 12 میلیمتر دیده شد که به نظر میرسد یک لنف نود عمقی است و در کنار ان لنف نود دیگری به ابعاد 14 در 11 میلیمتر دیده شد این لنف نود ها اکوژنیسته ناف خود را از دست دادند و پاتولوژیک به نظر میرسند.. به من پیشنهاد شده برای برسی بیشتر به مطب خانوم دکتر گیتی رفته و تست بیوبسی انجام دهم. لطفا راهنمایی ام کنید.
پاسخ : با سلام-به نظرم حتما انجام دهید.  [ 1393-02-16 15:40:00 ]
سوال : دختر 25 ساله مجردم.سال 88 توده از سینه سمت چپم خارج شد اندازه توده 5*2.5*2 cm بود نتیجه پاتولوژی فیبروآدنوم بود. بعد 6 ماه دوباره متوجه توده در همان جا شدم با مراجعه به دکتر،گفت نیاز به سونو نیست دیگه دکتر نرفتم تا 23 شهریور 92 با مراجعه به دکتر دیگری سونو برام نوشت و نتیجه سونو : نیپل پستان چپ تصویرهیپواکو 23*9 mm مشاهده شد نمای آن مطرح کننده فیبرآدنوم است در پستان راست نیپل توده هیپواکو 14 mm با حاشیه مشخص و منظم مشاهده شد. دکتر گفت اگه نخوای جراحی کنی 6 ماه دیگه بیا تحت کنترل باشی از ترس جراحی دکتر نرفتم آیا لازمه دوباره جراحی شوم؟اندازه توده از 3 سانت بیشتر شه حتما باید جراحی شود؟
پاسخ : با سلام-نیاز به جراحی ندارد. در سایز های بزرگتر است 3 سانت بهتر است جراحی انجام شود.  [ 1393-02-16 15:39:02 ]
سوال : سلام با عرض خسته نباشید خدمت شما . بنده سوالی در مورد دیابت و علایمش داشتم خدمتتون بنده برادری 3.5 ساله دارم دوچیز منو خیلی نگران کرده یکی دیر پا شدن از خواب در هنگام صبح ها ست فقط و یکی هم عرق کردن کمی کف دست هست ایا اینا میتونن ربطی به اون داشته باشند فقط این ها هستند نه چیزی خیلی ممنون از شما
پاسخ : با سلام-خیر.  [ 1393-02-16 15:37:50 ]
سوال : سلام آقاي دكتر بي زحمت بفرماييد اگر فردي بخواهد بفهمد سرطان دارد يا نه چكار بايد بكند؟ آيا آزمايشي وجود دارد؟ مثلا من بعضي وقت ها براي چند ثانيه از ناحيه سر اذيت ميشوم و احساس ميكنم سرم تير مي كشد!
پاسخ : با سلام- برای چند سرطان خاص روشهای تشخیص زودرس وجود دارد مانند: پروستات، روده بزرگ، پستان، دهانه رحم و مثانه و..... به متخصص مغز و اعصاب مراجعه نمایید.  [ 1393-02-16 15:36:46 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید و تبریک سال نو اقای دکتر چسبندگی روده چیست و علائم اش چیست انیجابت مدت 3 ماه که بی اشتهایی و کاهش وزن 20 کیلویی داشتم و احساس سیری دارم اصلا گرسنه ام نمی شه . یبوست دارم . عدم دفع گاز دارم. دل درد و حالت تهوع گاهی دارم می خواستم بدانم ایا ممکن است که دجار چسبندگی روده باشم. دکتر گوارشم بهم کولونسکپی داده است البته لازم به ذکر است که ماه پیش اندوسکپی شدم و تشخیص زخم معده و اثنی عشر و فتق مری دادند سابقه ازوفازیت هم داشتم 2 سال پییش. اقای دکتر به نظرتون ایا نیاز به انجام کولونسکپی دارم دستوراتش خیلی سخت است سی تی اسکن انجام دادم که خداروشکر چیزی نبود
پاسخ : با سلام- حتما کولونوسکوپی انجام دهید. چسبندگی روده به دنبال اعمال جراحی در شکم ایجاد می شود.  [ 1393-02-16 15:33:02 ]
سوال : با سلام میخواستم بدانم تشخیص بدخیم یا خوش خیم بودن توده پستان ازطریق بیوپسی با سرنگ خطری ندارد؟ آیا باعث تحریک و بزرگ تر شدن توده نمیشود؟ آیا بهتر نیست ازطریق جراحی توده خارج شده و تحت آزمایشات پاتولوژی قرار گیرد؟ با تشکر
پاسخ : با سلام-برخلاف تصور عوام ، خطری ندارد و روش ترجیحی است.  [ 1393-02-16 15:31:39 ]
سوال : با سلام خدمت دكتر عزيز پسري هستم 22 ساله حدودا 10 سال ميشه كه باد فتق كشاله ران(سمت راست) داشتم و وقتي كار سنگين انجام ميدادم و يا در طول روز زياد خم و راست ميشدم يك نقطه از كمرم(سمت راست پشت) بسيار درد ميكرد و دردشم استخوان نيست مثه يه رگي كه كش برميداره و خيلي اذيتم ميكنه هالام كه باد فتق عمل كردم بازم خوب نشده ايا ربطي به باد فتق داره يا نه؟به چه دكتري مراجعه كنم با تشكر
پاسخ : با سلام-ارتباطی ندارد. متخصص ارتوپدی بیشتر می تواند کمک نمایید.  [ 1393-02-16 15:30:24 ]
سوال : با سلام ایا لیزر موهای زاید زیر بغل می تواند عوارض بدی هم داشته باشد مثلا به غدد لنفاوی اسیب بزند یا هر اسیب دیگری؟ ممنون از توجهتون
پاسخ : با سلام-خیر.  [ 1393-02-16 15:29:08 ]
سوال : ضمن سلام و خسته نباشید، مدتی است که در زیر بغل سمت چپ احساس سنگینی و گاهی درد دارم و حس می کنم کمی ورم دارد ایا سرطان سینه دارم؟
پاسخ : با سلام- به این سادگی نمی توان اظهار نظر کرد. لازم است معاینه و اقدامات تکمیلی انجام شود. بطور معمول سرطان مطرح نیست.  [ 1393-02-16 15:28:37 ]
سوال : با سلام و احترام/ جناب آقای دکتر بنده جمعه شب با معده خالی 1 عدد قرص سولفات روی خوردم که یک ساعت بعد 4 بار بالا آوردم، از ان زمان به بعد درد شدید در ناحیه شکم(سمت چپ و راست) مخصوصا دور ناف و ضعف در عضلات پا و حالت تهوع خفیف هم دارم که پزشکم آمپول و قرص رانیتیدین و شربت آلومینیوم تجویز کردند ولی بهبود نیافتم(5 روز می گذرد)/ به نظر شما جناب دکتر بنده مشکوک به آپاندیس هستم/ با تشکر و سپاس از پزشک محترم
پاسخ : با سلام- برای معاینه به پزشک متخصص جراحی عمومی مراجعه نمایید.  [ 1393-02-16 15:27:10 ]
سوال : قسمت دوم سوالم این بود که اگر مشکل بالا بودن پرولاکتینم رفع نشه و عمل کنم و کل سینه رو خارج کنم ایا بعد از عمل دیگر سینه بزرگ نمیشود تحت هیچ شرایطی؟؟؟؟ لطفا به تفصیل واسم تشریح کنین و ایا میتوان کل بافت سینه را خارج کرد و جوری بشه که اصلا هیچ عضوی بنام سینه در بدن نداشته باشم؟ ممنون میشم به تفصیل پاسخ بدین
پاسخ : با سلام- بله ممکن است و بزرگ نمی شود.  [ 1393-02-16 15:26:15 ]
سوال : با سلام خدمت شما پزشک گرامی من پسری ۲۳ ساله هستم چندین ساله که مبتلا به ژنیکوماستی شدم آزمایش خون دادم چندین مرتبه و پرولاکتین خونم بالا بوده قرص ایتالیایی dostinix رو مدت یکماه مصرف کردم بعد از یکماه پرولاکتینم نرمال شد یکسال بعد از این ماجرا باز ازمایش پرولاکتین دادم که باز هم بیشتر از حد نرمال بود پیش یه دکتر رفتم که گفت از هیپوفیز اگه اسمشو اشتباه نگم باید عکس بگیرم شما اطلاع دارین این عکس برای چه بوده؟؟؟ و ایا این پرولاکتین ممکنه برای همیشه نرمال بشه؟؟؟
پاسخ : با سلام- اسم را صحیح گفتید. گاهی بزرگی این عضو بدن، باعث افزایش سطح پرولاکتین می شود.  [ 1393-02-16 15:25:03 ]
سوال : ﺳﻼﻡ ﺍﻗﺎﯼ ﺩﮐﺘﺮ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺍﺯ ﺣﻀﻮﺭﺗﻮﻥ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺴﺮﯼ ۲۲ ﺳﺎﻟﻪ ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻫﻔﺖ ﺳﺎﻟﻪ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ژنیکوماستی ﺷﺪﻩ ﺍﻡ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ ﺍﻥ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺑﺰﺭﮒ ﻧﺒﻮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪ ﺑﻄﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺍﻻﻥ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺴﻤﻮ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻡ ﺑﺎ ﻋﻤﻞ ﺩﯾﮕﻪ ﺻﺪﺭﺻﺪ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﺻﺎﻑ ﺻﺎﻑ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ؟ ﺷﻤﺎ ﺩﻭ ﻃﺮﻓﻪ ﺭﻭ ﭼﻨﺪ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻦ ﻭ ﺍﯾﺎ ﺑﯿﻤﻪ ﺍﻥ ﺭﺍ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﯿﮑﻨﺪ؟ لطفا حدودی هم که شده بگید چون مبلغ عمل واسم مهمه باسپاس
پاسخ : با سلام - قابل درمان است و برگشت نمی کند. مورد تایید بیمه نیست. بسته به روش درمان هزینه ها متفاوت است.  [ 1393-02-16 15:22:22 ]
سوال : ضمن خسته نباشید مجدد.باتوجه به دومورد مصرف لوتیروکسین وحدود 2سال بعد سرطان پستان داشتن ایا ایندارو میتواند باعث به وجود اوردن توده سرطانی شود چرا همزمان ایندومورد مشاهده شده .من با توجه به تی اس اچ بالا کم کاری خفیف دارم .والان توده گردی حدود3 سانتی در سینه چپم احساس میکنم ایا امکان سرطان هست . ممنون میشم پاسخدهید
پاسخ : با سلام- خیر-اتفاقی بوده است- در مورد توده لازم است معاینه و بررسی کافی به عمل آید.  [ 1393-02-16 15:21:03 ]
سوال : سلام من مهدی هستم از مرکزی من هرچی که میخورم حالت تهوع دارم لطفا راهنمایم کنید
پاسخ : با سلام- با متخصص گوارش مشاوره نمایید.  [ 1393-02-16 15:19:55 ]
سوال : با سلام و احترام جناب دكتر اگر شخصي قبلا به علت مصرف داروهاي استروئيدآنابوليك به ژنيكوماستي مبتلا شده باشد و آن را عمل جراحي كرده باشد در صورت مصرف مجدد استروئيد البته با دوز پائينتر باز هم به اين عارضه مبتلا ميشود
پاسخ : با سلام-اگر تمام بافت پستان برداشته شده باشد، خیر.  [ 1393-01-28 16:06:27 ]
سوال : با سلام ایا انجام بیوپسی برای تشخیص بدخیم یا خوش خیم بودن توده ضرری در بیشتر شدن وسعت توده ندارد ایا بهتر نیست برای تشخیص، نمونه برداری یعنی خارج کردن توده توسط جراحی و سپس انجام ازمایش پاتولوژی بر روی آن باشد؟ با تشکر از توجه شما
پاسخ : با سلام-ضرری در بیشتر شدن ندارد. روش استاندارد انجام بیوپسی از راه پوست است.  [ 1393-01-28 16:05:17 ]
سوال : با عرض سلام.چند ماهی هست که بعد از غذا خوردن احساس میکنم غذا سر معدم میمونه و دیر هض میشه و بعد از خوردن یه سری از غذا ها و ابمیوه به اصطلاح ترش میکنم .ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ : با سلام-با فوق تخصص گوارش مشورت نمایید.  [ 1393-01-28 16:03:50 ]
سوال : باسلام خدمت شما .دختری 29 ساله هستم.حدود یک ماهیست در سینه سمت چپم یک توده برجسته گرد نزدیک نوک سینه با لمس متوجه میشوم که در سینه راستم نیس .احساس ترس شدیدی دارم .ایا امکان بدخیمی وجود دارد
پاسخ : با سلام-بطور معمول خیر. لازم است معاینه شوید.  [ 1393-01-28 16:02:09 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
خدمات کلینیک پستان
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب غیر پزشکی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences