کتاب سیب صورتی
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / جراحی پستان / آیا بیماران مبتلا به بیماری های خود ایمنی، می توانند جراحی پستان انجام دهند؟

آیا بیماران مبتلا به بیماری های خود ایمنی، می توانند جراحی پستان انجام دهند؟

جراحی پستان، یک نوع جراحی است که طی آن، به سینه خانم ها شکل داده می شود. این جراحی به دلایل مختلفی صورت می گیرد که عمدتا، این دلایل به دو گروه اصلی تقسیم می شوند. این جراحی ها یا با اهداف زیبایی، از جمله بازسازی سینه ، جوانسازی سینه و تغییر اندازه آن صورت می گیرد، یا با اهداف پزشکی و درمانی، از جمله کوچک کردن سینه برای کاهش فشار روی گردن و کمر یا درمان سرطان انجام می گیرد.

آنچه در این مطلب میخوانید

ممکن است برخی از داوطلبین این جراحی، به بیماری های خود ایمنی مبتلا باشند، در نتیجه با این سوال روبرو می شوند که با توجه به شرایط خاص خود، قادر به انجام این جراحی هستند یا خیر. در ادامه این مقاله به صورت دقیق تر بررسی می کنیم، که آیا بیماران مبتلا به بیماری های خود ایمنی، می توانند جراحی پستان انجام دهند؟ یا خیر؟

جراح پستان

جراحی پستان چقدر رایج است؟

از آنجایی که سرطان پستان، یکی از رایج ترین سرطان ها در بین زنان می باشد؛ و بهترین روش درمانی برای سرطان پستان، جراحی نمودن آن است، واضح است که جراحی سینه رواج بسیار زیادی در میان مبتلایان به سرطان سینه داشته باشد. البته لازم به ذکر است، در صورتی که این سرطان در مراحل ابتدایی تشخیص داده شود، می توان آن را به خوبی درمان کرد و نیازی به جراحی آن نیست. از طرف دیگر، تعداد زنانی که مایل هستند تا با استفاده از جراحی، ظاهر سینه های خود را بهبود ببخشند نیز کم نمی باشد.

همچنین بخوانید: مشاوره پروتز پستان

درمان سرطان پستان با جراحی:

  1. برای درمان سرطان پستان، یا می توان کل بافت سینه را برداشت ( ماستکتومی )؛ یا در صورت امکان، برداشت بافت سینه را به ناحیه تومور سرطانی محدود کرد و مابقی بافت سینه را حفظ نمود ( لامپکتومی ).
  2. بسیاری از کسانی که ماستکتومی داشته اند، با جراحی زیبایی پستان ، ظاهر سینه خود را بهبود می بخشند؛ که همین مورد یکی از دلایل رواج بسیار بالای جراحی های پستان است.
جراحی پستان و اختلالات خود ایمنی

علت محبوبیت بالای جراحی های زیبایی پستان چیست؟

نتایج مطلوبی که این جراحی به همراه دارد، سبب محبوبیت روز افزون این جراحی ها در میان خانم ها شده است. برخی از این نتایج عبارتند از:

بیماری خود ایمنی چیست؟

در حالت معمول، سیستم ایمنی بدن ما سلول های خودی را از سلول های بیگانه تشخیص می دهد و آن ها را مورد حمله قرار نمی دهد. به عبارتی، به طور طبیعی نقش سیستم ایمنی بدن ما این است که از بدن در برابر پاتوژن هایی مانند باکتری ها و ویروس ها دفاع کند. اگر شرایطی به وجود بیاید که این سیستم اشتباها به سلول های خودی حمله کند و آن را از بین ببرد، می گوییم فرد به بیماری خود ایمنی مبتلا شده است.
این بیماری علت مشخصی ندارد، اما یک سری از موارد، از جمله رژیم غذایی، عوامل ژنتیکی، عفونت ها، در معرض مواد شیمیایی یا پرتوهای خطرناک قرار گرفتن و... می توانند ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش دهند.

اینستاگرام دکتر حکیمیان

بیماری های خود ایمنی چه علائمی دارند؟

به طور معمول، علائم اولیه بسیاری از بیماری‌های خود ایمنی، مشابه یکدیگر بوده که برخی از آن ها شامل موارد زیر می شوند:

نوبت دهی آنلاین دکتر حکیمیان

میان بیماری های خود ایمنی و جراحی پستان ارتباطی وجود دارد؟

آنچه ثابت شده، وجود احتمال ابتلا به بیماری های خود ایمنی، پس از انجام جراحی پروتز پستان است. به عبارتی، تعدادی از داوطلبین این جراحی، بعد از مدتی با بیماری های خود ایمنی روبرو شده اند.
در ارتباط با معکوس این قضیه، دلایل کافی و قطعی وجود ندارد؛ اما از طریق یک سری از استدلال ها می توان گفت که بهتر است، افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی از انجام جراحی های پستان خودداری کنند.
برای مثال تحقیقات نشان داده اند که بیماری های خود ایمنی، ترمیم زخم ها را به تعویق می اندازند و در روند طبیعی آن، اختلال ایجاد می کنند. یکی از مواردی که به داوطلبین تمام جراحی ها، به ویژه جراحی های پستان توصیه می شود، نبود مشکل در ترمیم زخم ها است. نهایتا می توان نتیجه گرفت که بهتر است این گروه بیماران، از انجام این گونه جراحی ها اجتناب کنند.

توصیه می‌شود در صورت احساس هر توده ای در پستان خود حتما در اسرع وقت به پزشک مراجعه نمایید. تشخیص ماهیت توده پستان ، و روشهای درمانی مورد نیاز آن، از اقداماتی است که توسط فوق تخصص سرطان پستان انجام می‌پذیرد.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
چرا تشخیص زود هنگام در پیشگیری از پیشرفت سرطان پستان مهم است؟چرا تشخیص زود هنگام در پیشگیری از پیشرفت سرطان پستان مهم است؟

سرطان سینه، یکی از شایع ترین انواع سرطان در زنان است. با تشخیص به موقع و قبل از لمس ضایعه و تغييرات بافت پستان در ماموگرافی می توان از پیشروی بیماری سرطان سینه جلوگیری کرد. در این بخش به روش های تشخیص سرطان سینه اشاره کرده ایم. ... ادامه مطلب

مقایسه بزرگ کردن پستان با پروتز پستان و تزریق چربیمقایسه بزرگ کردن پستان با پروتز پستان و تزریق چربی

بزرگ کردن سینه و فرم دهی سینه ها از جمله اقدامات زیبایی است که این روز ها علاقه مندان و طرفداران زیادی پیدا کرده است . روش های مختلفی برای این اقدام یعنی حجیم ساختن سینه ها ، به کار گرفته شده است . دو روش پروتز سینه و تزریق چربی به سینه ، نسبت به سایر روش ها بیشتر به کار برده می شوند. ... ادامه مطلب

آیا بعد از جراحی لامپکتومی ظاهر سینه تغییر می کند؟آیا بعد از جراحی لامپکتومی ظاهر سینه تغییر می کند؟

لامپکتومی یک عمل جراحی رایج می‌ باشد که در آن سرطان یا دیگر بافت های غیر طبیعی از پستان حذف می‌ شوند . به لامپکتومی عمل جراحی حفظ پستان یا محافظت از پستان نیز گفته می‌ شود زیرا بر خلاف ماستکتومی تنها بخشی از پستان برداشته می‌ شود. در این مقاله به بررسی دقیق تر جراحی لامپکتومی و عوارض آن می پردازیم . ... ادامه مطلب

ماموگرافی در چه سنی توصیه میشود؟ماموگرافی در چه سنی توصیه میشود؟

ماموگرافی عملی است که جهت غربالگری سرطان سینه انجام می شود. در ماموگرافی با استفاده از اشعه ایکس بافت سینه بررسی می شود و در صورت مشاهده مواردی مشکوک به سرطان، آزمایش های بیشتر انجام می شود. ... ادامه مطلب

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین